SAKARYA / KOCAALİ - Sakarya Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Çevre kirliliğinin giderilmesi,çevrenin korunması,iyileştirilmesi,temizlenmesi adına yürütülen 'Sıfır Atık'çalışmaları kapsamında okulumuz Sakarya Denizcilik MTAL öğrencileri, Kocaali Merkez Plajı sahilinde temizlik çalışması yapmışlardır.

May

Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Okul Sporları Voleybol ve Futbol Turnuvası sporcu gençlerimizin kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Turnuvada emeği geçen tüm sporcu gençlerimizi ve emek veren değerli öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Valiliğimiz himayesinde İl Müdürlüğümüzce yürütülen Bilim Sakarya Projesi kapsamında 'KÜTÜPHANEDE BİLİM VAR' etkinliğinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kocaali Denizcilik Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Refik CANIMOĞLU öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mrt

GENÇLERİN İYİLİK AĞACI

Okulumuz SAKARYA DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Öğrencileri Olarak Sosyal Etkinlik Projeleri Kapsamında KOCAALİ GENÇLİK ve SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ İle Beraber Yürütülen Yardım Kampanyası Kapsamında Devletimizin ve Milletimizin Emanetleri Gerçek Sahiplerine Ulaştırıldı.

Mrt

SAKARYA DENİZCİLİK MTAL OLARAK 55. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ İSTANBUL ASYA BÖLGE YARIŞMASI FUARI GEZİMİZİ YAPTIK. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Şbt

SAKARYA DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DÎVÂNU LUGÂTİ'T TÜRK OKUMALARI ÇALIŞMASI YAPMIŞTIR. BU BAĞLAMDA SINIFLARIMIZDA DEYİMLER VE ATASÖZLERİ ÜZERİNE EĞLENCELİ VE BİR O KADARDA ÖĞRETİCİ ETKİNLİKLER  DÜZENLENMİŞ, ATASÖZLERİ VE DEYİMLERİMİZİN BELLEĞİMİZDE YER ETMESİ SAĞLANMIŞTIR.

Şbt

KARASU KAYMAKAMLIĞI,SAKARYA SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI;DENİZ KİRLİLİĞİNİN VE SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞININ ÖNLENMESİ, ÇEKEN AKINTI VE BENZERİ HUSUSLARDA GELECEĞİN DENİZCİLERİNİ BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ KAPSAMINDA SAKARYA DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU. SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞIMIZA YAPMIŞ OLDUKLARI SUNUMLARI İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ.

Şbt

Sakarya Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mensubu gönüllü öğrencilerimizin Kocaali Gençlik Spor Müdürlüğü ile birlikte oluşturduğu Sevgi ve Merhamet Timi mensubu üyeleri,emanetleri gerçek sahiplerine teslim ettiler.

Ock

Sakarya Denizcilik MTAL 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı 1. dönem karnelerini çoşkulu bir törenle aldılar. Öğrencilerimiz yoğun bir çalışma temposu içersinde geçirdikleri bu dönemin sonunda tatillerini geçirmek üzere ailelerinin yanlarına uğurlandılar.

Ock

Sakarya Denizcilik MTAL olarak 2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı 1. dönem sonu etkinliklerimizi öğrencilerimizle beraber gerçekleştirdiğimiz mütevazi pikniğimizle tamamladık.

Ock

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünün "77. Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası" Doğrultusunda Okulumuz Öğrencilerinin Çalışmaları.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında okulumuzda seminerler düzenlenmiş, valiliğimizin göndermiş olduğu linklerden öğrencilerimize enerji tasarrufu ile ilgili

videolar izletilmiş, okulumuz koridorunda duvar gazetesi çıkarılarak farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

EN UZUN GECEDE TOPRAKLA BULUŞAN HER CAN

GAZZE'DE HAYATININ BAHARINDA YİTİRİLEN BİR CAN

7 Ekimden bu yana İsrail'in saldırılarında Gazze'de hayatını yitiren 6000 çocuk anısına 6000 fidan dikiyorum.

ÜNİVERSİTE ZİYARETİ