SAKARYA / KOCAALİ - Sakarya Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER

GENÇLERİN İYİLİK AĞACI

Okulumuz SAKARYA DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Öğrencileri Olarak Sosyal Etkinlik Projeleri Kapsamında KOCAALİ GENÇLİK ve SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ İle Beraber Yürütülen Yardım Kampanyası Kapsamında Devletimizin ve Milletimizin Emanetleri Gerçek Sahiplerine Ulaştırıldı.

Şbt

KARASU KAYMAKAMLIĞI,SAKARYA SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI;DENİZ KİRLİLİĞİNİN VE SU ÜRÜNLERİ AVCILIĞININ ÖNLENMESİ, ÇEKEN AKINTI VE BENZERİ HUSUSLARDA GELECEĞİN DENİZCİLERİNİ BİLGİLENDİRME FAALİYETLERİ KAPSAMINDA SAKARYA DENİZCİLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU. SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞIMIZA YAPMIŞ OLDUKLARI SUNUMLARI İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ.

Şbt

Sakarya Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mensubu gönüllü öğrencilerimizin Kocaali Gençlik Spor Müdürlüğü ile birlikte oluşturduğu Sevgi ve Merhamet Timi mensubu üyeleri,emanetleri gerçek sahiplerine teslim ettiler.